Uutiskirjeen mukana kohti uusia tuulia

Uutiskirjeen mukana kohti uusia tuulia

henkilöbrändi

Uusi uutiskirje!

Perustin uutiskirjeen! Tarjoan tässä sinulle vinkkejä osaamisen tunnistamiseen ja asiantuntijabrändin kehittämiseen, sekä tietenkin portfolion tekemiseen. Julkaisen uutiskirjeen myös täällä blogissa. Kiva, kun oot lukemassa!

Miksi uutiskirje?

Kirjoittaminen on kiinnostanut minua aina. Nykyään olen paneutunut etenkin myyvään kirjoittamiseen eli copywritingiin. Sen lisäksi, että myyvää kirjoittamista tarvitaan yritysten sivuilla, sitä tarvitsevat myös ihan tavalliset ihmiset työnhaussa. CV ja hakemus, portfolio ja muut työnhakuun liittyvät asiakirjat on tehtävä siten, että sieltä nousee henkilön osaaminen myyvästi esille.

Olen aina tykännyt kirjoittamisesta. Olen käynyt luovan kirjoittamisen kursseja ja toisaalta opetellut tekemään erilaisia kalligrafioitakin. Mutta täytyy sanoa, että vuosia sitten kirjoittamisintoni lässähti totaalisesti – nimittäin graduuni. Sain siitä arvioin, että teksti oli koulumaista. Mitä se edes tarkoittaa? En ole varma, mutta joka tapauksessa se ei ollut positiivinen kommentti.

Kun aloin ohjata portfolioita ja kirjoittamaan itse väitöskirjaa – huomasin, että olen hyvä tekstien kirjoittaja ja etenkin korjaaja! 🙂 Tykkään myös itse luekellä uutiskirjeitä – etenkin, kun ne ovat hyödyllisiä.

Haluan tarjota sinulle hyötyä!

Palataan asiantuntijuuden KUOHUissa ja vinkkejä tulossa seuraavaan uutiskirjeeseen! Kiva, että tilasit tämän 🙂

Julkaistu myös Uutiskirjeenä LinkedInissä 10.8.20022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.